top of page

YLEISTÄ TIETOA

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

LohjaExpo 2022 on päättynyt! Tapahtuma oli menestyksekäs ja tapahtumatiimi kiittää osallistuneita!

LohjaExpo 2022 järjestetään 12.10.2022!

Tällä kertaa LohjaExpo -rekrytointitapahtuma järjestetään Kauppakeskus Lohessa ja näytteilleasettajille on tarjolla hyvät mahdollisuudet esitellä omaa yritystään näkyvästi ja tavata potentiaalisia uusia osaajia.
 

Järjestämme tapahtumassa työnhakuteemaan sopivaa ohjelmaa kävijöille yhteistyökumppaneidemme kanssa Laurea AMK:n tiloissa.

Tapahtumaa markkinoidaan syksyn aikana näkyvästi niin somessa kuin katukuvassakin sekä suoraan toisen ja kolmannen asteen oppilaitoksissa.

Onko rekrytointitarpeita näköpiirissä tänä tai ensi vuonna? Tartu tilaisuuteen ja tule markkinoimaan yritystäsi suosittuun rekrytapahtumaan. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä!

Yrityspaikan hinta on 190 €. Pöytäpaikan hinta on 220 €. +5€:lla lisäämme yrityksesi lyhytesittelyn LohjaExpon sometileille.

Yrityspaikan koko noin 2,2m x 2,2m, pöydät n. 182x74cm.

Lämpimästi tervetuloa mukaan LohjaExpo -rekrytapahtumaan! LohjaExpoa koskevissa asioissa ota yhteyttä:
ilmoittautumisasiat: marika.långstrom@jci.fi
muut asiat: sonja.blomberg@jci.fi

 Ilmoittautumaan pääset Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi-sivulta.

Lohjan nuorkauppakamari on pieni paikallinen vapaaehtoistyöllä toimiva yhdistys, jonka missiona on vaikuttaa paikalliseen työelämään ja yhteiskuntaan positiivisesti. Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus liittyä Lohjan nuorkauppakamarin kannatusjäseneksi maksamalla min. 120€ arvoisen kannatusjäsenmaksun kamarin tilille:

FI55 5236 0420 0664 46, Lohjan Nuorkauppakamari ry

bottom of page