LohjaExpo 2019 järjestetään 30.10.2019!

Tällä kertaa LohjaExpo -rekrytointitapahtuma siirtyy Lohjantähteen ja näytteilleasettajille on tarjolla hyvät mahdollisuudet esitellä omaa yritystään näkyvästi ja tavata potentiaalisia uusia osaajia.

Järjestämme tapahtumassa työnhakuteemaan sopivaa ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kanssa, luvassa on mm. henkilökuvausta CV- ja LinkedIn tarkoituksiin sekä täysi-ikäistyville opiskelijoille taloudenhallinta-koulutus. Lisäksi puheenvuoroja työmarkkinoiden ajankohtaisista aiheista.

Tapahtumaa markkinoidaan syksyn aikana näkyvästi niin somessa kuin katukuvassakin sekä suoraan ammatti- ja ammattikorkeakouluissa.

Onko rekrytointitarpeita näköpiirissä tänä tai ensi vuonna? Tartu tilaisuuteen ja tule markkinoimaan yritystäsi suosittuun rekrytapahtumaan. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä!

Yrityspaikan hinta on 150 €.

Lämpimästi tervetuloa mukaan LohjaExpo rekrytapahtumaan keskiviikkona 30.10. Lohjantähdessä klo 14-17. LohjaExpoa koskevissa asioissa ota yhteyttä: marika.langstrom@jci.fi tai puh. 040 7327 907.

Ilmoitathan varauksesi yhteydessä, tarvitsetko messupöytää vai tuotko oman ständisi mukanasi. Ilmoittautumaan pääset Ilmoitaudu näytteilleasettajaksi-sivulta.

Tapahtuma löytyy myös facebookista: https://www.facebook.com/events/2478672805487186/

© 2018 Lohjan Kaupunki ja Lohjan Nuorkauppakamari ry